Jocuri pentru a mobiliza angajații în cadrul organizației

 Human Bingo 

este o activitate potrivită pentru o interacțiune frumoasă cu cei din grupul tău. Deoarece presupune o căutare și analiză a cîtorva afirmații care să fie specifice unei persoane. Găsește persoana potrivită care corespunde calităților de pe foaia ta.

Timp: 15-15 minute
Numărul de participanți: 5-20
Materiale necesare: foi și pixuri
Cum se joacă: În acest joc va trebui să ai din timp fișele cu afirmațiile corespunzătoare. Aceste fișe pot fi cumpărate sau timpărite de un organizator.Pe fișe pot fi afirmații de felul.(are 20 de ani, îi plac anumalele, a călătorit în cel puțin 5 țări diferite, etc). Fiecare lider pentru acest joc poate compune și adaptă afirmațiile corespunzătoare grupului care va participa. Toți jucătorii după ce au obrinut fișă cu propozițiile scrise la start va trebui să caute și să întrebe cine corespunde afirmațiilor. Numele unei persoane poate fi scris doar în dreptul unei sigure caracteristici și nu mai multe. Pentru acesată este nevoie care fiecare participant să interacționeze și să întrebe persoanele din joc dacă corespund caracteristicilor de pe foaie.



Rotiți roata

Ce spectacol de joc în oră de primă audiență nu poate fi îmbunătățit adăugând o roată care se învârte? Minunea TV de un sezon a lui Justin Timberlake, Spin the Wheel, ar fi fost complet de nevizionat fără roata care se învârte incredibil de ostentativă, de 40 de picioare înălțime, în centrul scenei.

După cum se întâmplă, alocarea întrebărilor cu valoare monetară în funcție de dificultatea lor, apoi lupta pentru un milion de dolari, poate fi o activitate palpitantă pentru o întâlnire virtuală de echipă.

  1. Creați o roată rotativă pe AhaSlides și setați diferite sume de bani ca intrări.
  2. Pentru fiecare intrare, adunați mai multe întrebări. Întrebările ar trebui să devină mai grele, cu atât mai mulți bani sunt evaluați pentru o înregistrare.
  3. În întâlnirea echipei tale, rotiți pentru fiecare jucător și puneți-i o întrebare în funcție de suma de bani pe care aterizează.
  4. Dacă reușesc, adăugați suma respectivă la banca lor.
  5. Primul la 1 milion de dolari este câștigătorul!



Vanatoare de obiecte

Timpul necesar este de o ora. Participantii se vor imparti in doua echipe. Tot ceea ce aveti nevoie este un pix si o foaie pentru echipe. Fiecare grup trebuie sa ii delege celuilalt grup mici sarcini amuzante de indeplinit intr-un anume timp. Unele sarcini pot fi sa-si faca selfie cu un strain, sa lucreze la un proiect cu ochelari de soare pe ochii, sa foloseasca intr-un mod amuzant anumite obiecte de la lucru, toate cu un anumit deadline. Care echipa reuseste sa duca prima la bun sfarsit sarcinile, este cea castigatoare. Acest exercitiu are ca obiectiv incurajarea lucrului in echipa, detensionarea atmosferei de la munca si posibilitatea tuturor departamentelor de a lucra impreuna. In asa fel, timp de o ora angajatii se vor distra si vor lucra in echipa.




Comentarii

Postări populare