destinații din străinătate pentru studenții români








 

Hai cu Avionul, Trenul, Bus sau Vapor

1. Marea Britanie 


beneficiile, costurile, metodele de a aplica, sursele de finanțare și nu în ultimul rând chiar și sursele de distracție, dacă mâine te-ai hotărî să studiezi în Marea Britanie; o țară cu peste 800 de ani de tradiție universitară și performanță academică, recunoscută oriunde în lume.

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-marea-britanie/tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-studiezi-in-marea-britanie/ 

2. Italia


Italia este o destinaţie perfectă de studii pentru orice tânăr român. Aici ai posibilitatea de a urma cursuri moderne în universităţi de talie mondială, dar în același timp te poți bucura şi de o gamă largă de activități sociale, care îţi vor oferi o experienţă unică în viaţă.

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-strainatate/tot-studii-italia/

3. Franța


Franţa este o destinaţie de studiu populară printre tinerii români, în principal datorită limbii franceze. Aceasta este studiată încă din gimnaziu în România şi se poate practica uşor într-o conversaţie uzuală. Însă nu doar limba franceză îi atrage pe tinerii noştri să studieze în Franţa.

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-strainatate/tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-studiezi-in-franta/

4. Danemarca


La fel ca în România, elevii danezi primesc la finalizarea celor 3 ani de liceu, o certificare echivalentă Bacalaureatului prin intermediul căreia pot să aplice la sistemul de învățământ superior în cadrul universităților de cercetare bazate pe teorie sau a colegiilor de academii profesionale, extrem de practice

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-strainatate/tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-studiezi-in-danemarca/

5. Olanda


Cu ajutorul acestui articol vei descoperi pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă vrei să studiezi în Olanda.
În plus, vei descoperi detalii despre beneficii, costuri, modalități și surse de finanțare, metode de aplicare, dar și despre cum poți să te distrezi sau relaxezi într-o țară care îți oferă o grămadă de variante fun de petrecere a timpului liber.

https://edmun.do/ro/blog/tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-studiezi-in-olanda/

6. Germania


Germania este a 4-a cea mai populară destinaţie de studii de pe glob. Anual, peste 350.000 tineri aleg să studieze aici.Această ţară este un pion important în economia europeană, iar universităţile germane sunt recunoscute pentru calitatea cursurilor oferite studenţilor internaţionali.

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-strainatate/aplica-la-studii-in-germania/

7. Ungaria


Ungaria atrag studenţi din toate colţurile lumii. Ungaria are o istorie lungă şi bogată, incluzând una care a avut un impact grozav asupra întregului continent european, şi care contiună şi în ziua de azi. Studenţii la un program de licenţă în Ungaria nu vor avea timp să se plictisească deoarece există foarte multe lucruri pe care această ţară minunată şi oamenii ei prietenoşi le au de oferit. 

https://www.google.com/amp/s/www.bachelorstudies.ro/Licenta/Ungaria/amp/

8. Austria 


Cu educatie de calitate inalta si taxe de studiu relativ mici, Austria este o optiune alternativa de considerat pe langa Germania, cat priveste studiul in limba germana. Universitatile austriece, desi nu prea multe la numar (comparativ cu alte tari), sunt motiv de mandrie nationala, acestea fiind prezente stabil in lista celor mai bune universitati din lume QS World University Rankings® 2018

http://www.excel.md/higher-school-in-austria/

9. SUA



înţelegerea reciprocă dintre SUA şi România printr-o serie amplă de evenimente culturale, schimburi educaţionale, activităţi de învăţare a limbii engleze şi programe de finanţare.

https://ro.usembassy.gov/ro/education-culture-ro/studiu-in-sua/

10. Elveţia


Industria hotelieră din Elveţia a reușit să genereze cele mai eficiente programe educaționale în domeniul Hospitality (industria ospitalității). Astfel, sistemul de învățământ elvețian este considerat a fi unul dintre cele mai prestigioase din întreaga lume. Edmundo a dezvoltat parteneriate cu instituții de învățământ din Elveția, iar acum tinerii români au posibilitatea să urmeze cursuri de 

https://edmun.do/ro/category/blog/studii-in-elvetia/

11. Spania


Spania a fost mult timp o destinație foarte populară pentru studenții internaționali de a urma studii superioare, inclusiv diplome de licență, masterat și chiar doctorat. Țara se află în sudul Europei și se bucură astfel de un climat fantastic cu o medie de 300 de zile de soare pe an.

https://www.google.com/amp/s/www.studyabroadguide.com/ro/studiind-%25C3%25AEn-spania/amp/

12. Belgia


Belgia este considerată una dintre cele mai atractive tări europene, chiar dacă este printre cele mai mici state. Aceasta joacă un rol important pe scena politică și culturală.

https://edmun.do/ro/blog/studii-in-strainatate/tot-ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-studiezi-in-belgia/

Comentarii

Postări populare